Basın ve Tanıtım - Hayata Dokunuyorum GÖRME ENGELLİLER İNOVATİF ATÖLYESİ

Basın ve Tanıtım

BASINDA ÇIKAN HABERLER

Haberin Nabzı

ŞİŞLİ'DE BİR MİLYON GÖRME ENGELLİYE HİZMET VERECEK ATÖLYE HİZMETE AÇILDI

Şişli Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi'nin bünyesinde, “Hayata Dokunuyorum Engelliler İnovatif Atölyesi” açıldı. Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, "Henüz benzeri olmayan bu projemizle bir milyonun üzerinde görme engelli vatandaşımıza hizmet götürmeyi hedefliyoruz" dedi.

Haberin devamı...

Kentim Şişli

"HAYATA DOKUNUYORUM" GÖRME ENGELLİLER ATÖLYESİ AÇILDI

Şişli Belediyesi tarafından hizmete açılan Engelli Koordinasyon Merkezi bünyesinde yer alan ve Lions 118 E Yönetim Çevresi projesi “Hayata Dokunuyorum Engelliler İnovatif Atölyesi’’ faaliyete başladı. Atölye, görme engelli bireylerin, kültür ve tarihsel varlıklar, harita, astronomi, anatomi gibi canlandırmakta güçlük çektikleri alanları, evrensel tasarım ve işitsel destek kullanarak kavramalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Haberin devamı...

Kesih.com

"HAYATA DOKUNUYORUM" GÖRME ENGELLİLER ATÖLYESİ AÇILDI

Şişli Belediyesi tarafından hizmete açılan Engelli Uyum Merkezi bünyesinde “Hayata Dokunuyorum Engelliler İnovatif Atölyesi’’ de faaliyet gösterecek. Atölye, görme engelli bireylerin, kültür ve tarihî varlıklar, harita, astronomi, anatomi üzere canlandırmakta zahmet çektikleri alanları, kozmik tasarım ve işitsel dayanak kullanarak kavramalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Haberin devamı...

ATÖLYE ADRESİ

Şişli Belediyesi Engelli Koordinasyon Merkezi

Duatepe Baruthane Cd. No:98
Şişli İSTANBUL

BAĞIŞLARINIZ İÇİN

Bağışlarınız bizim için çok kıymetli

Türk Lions Beceri Kazandırma Vakfı
IBAN : TR 0300 0150 0158 0072 9591 7647

Fotoğraflar

© 2021-2024 118 E Lions Yönetim Çevresi
Web Tasarım Aslıhan Yazan